novice
dogodki
zpisniki
TEDEN ANGLEŠČINE V MEDNEM
Datum: 7.8.2023 ob 08:00
Pričetek v ponedeljek, 7. 8. 2023 v gasilnem domu PGD Medno

Prostovoljke PGD Medno vabijo na že 11. teden Angleščine v Mednem in sicer v dveth terminih:
od 7. do 11, avgusta 2023 ter
od 14. do 19. avtusta 2023.

 

Prijave in informacije na telefon: 031 851 520 ali
na e-mail: prijave.medno@gmail.com.

Že enajsto leto bomo nadobudnežem nudile teden učenja jezika, spoznavanja novih kultur in sklepanja novih prijateljstev. Želimo, da otroci v sproščenem vzdušju vaškega okolja preživijo kvaliteten teden učenja angleščine, usvojijo nove spretnosti in med seboj spletejo trdne vezi ter spoznajo nove kulture. Mlajši osnovnošolci se bodo učili skozi igro, starejši pa bodo z zanimivimi vajami utrjevali znanje slovnice. Poleg teorije pa se bomo naučili tudi marsikaj praktičnega - najpomembnejše je znanje angleške konverzacije, spoznavali pa bomo tudi nove dežele preko gostov, šli na Šmarno goro, pekli piškote, ustvarjali, osvojili kakšno gasilsko veščino ali osnove prve pomoči… Skrbimo tudi za trajnostni razvoj in projekt povezujemo z okoliškimi kmeti, ki nam nudijo domače pridelke. Večina hrane je pripravljena doma, tako da jemo zdravo, sveže in ekološko.

 

Teden angleščine pa ni namenjen samo varstvu, vzgoji in izobraževanju otrok in mladine, temveč povezuje vaščane in vse tiste, ki si želijo pridobiti izkušnje pri organizaciji podobnih projektov (logistika, kuhinja, internetno komuniciranje, vodenje športnih in umetniških delavnic). Želimo pokazati, da se z dobro voljo in iznajdljivostjo da povezati skupnost, kjer vsak malo prispeva in veliko dobi. Želimo si, da takšni projekti zrastejo tudi drugje po Sloveniji, zato vabljeni k obisku in sodelovanju!

 

Projekt vodijo tri prostovoljne gasilke PDG Medna, profesorica angleščine in pedagogike Katarina Čepič, profesorica razrednega pouka Sabina Krajnik in profesorica razrednega pouka Ana Skalar. Zopet pa nam je v strokovno pomoč tudi Vita Čepič.

Kontakti:
T: +386 (0)1 306 48 73
F: +386 (0)1 512 06 81
E: mol.sentvid@ljubljana.si
Uradne ure:
Ponedeljek od 8.30 do 13. ure
Sreda od 8.30 do 12. ure in od 13. do 17. ure
Petek od 8.30 do 12. ure
Zaposlena strokovna sodelavca Službe za lokalno samoupravo:
Golavšek Robert
Snježana Zrnič (Ponedeljek, torek in sreda)
Oseba odgovorna za dajanje informacij javnega značaja:
predsednik sveta četrtne skupnosti Šentvid Damijan Volavšek.

Oseba odgovorna za stike z mediji:
Damijan Volavšek - predsednik Sveta CS Šentvid