novice
dogodki
zpisniki
VOZIŠ TRAJNOSTNO, VOZIŠ VARNO
Datum: 20.9.2022 ob 14:00
Torek, 20. 9. 2022 ob 14. uri pred Ljudskim domom v Šentvidu

Letošnji dogodek ETM bomo izvedli v okviru stalnega terena mobilnega mladinskega centra Ljuba in Drago pred Ljudskim domom Šentvid.
Osrednjo interaktivno aktivnost bomo izvedli skupaj z zavodom Varna pot. Nagovarjali bomo mlade s temo varne mobilnosti: pogovarjali se bomo o pasteh ''multitaskanja'', preverili in izmerili zakaj je uporaba varnostnega pasu ključnega pomena in se preizkusili v prav posebni vožnji z gokardi in t.i. ''pijanimi očali.
Ljuba in Drago bosta v tem času služila kot ''fizična platforma'' za izražanje mnenja kaj za njih pomeni trajnost in na kakšen način jo živijo. Mladi bodo lahko avtobus popisali s svojimi vizijami in idejami.

Da bo dogodek še bolj odmeval, se bomo zibali v jesenskih ritmih radia Eter, se prijetno okrepčali z limonado in se zapeljali z električnim kolesom Urban Arrow Shorty, ki bo podprl promocijo trajnostne mobilnosti. Električno kolo je sicer last Pošte Slovenije, danes pa plete trajnostno zgodbo, saj je preko MOL na voljo mestnim organizacijam. Dogodka se bo udeležila tudi ekipa Mladih zmajev iz Radia Eter. V primeru slabega vremena se del aktivnosti prenese v dvorano v Ljudskem domu Šentvid.

Kontakti:
T: +386 (0)1 306 48 73
F: +386 (0)1 512 06 81
E: mol.sentvid@ljubljana.si
Uradne ure:
Ponedeljek od 8.30 do 13. ure
Sreda od 8.30 do 12. ure in od 13. do 17. ure
Petek od 8.30 do 12. ure
Zaposlena strokovna sodelavca Službe za lokalno samoupravo:
Golavšek Robert
Snježana Zrnič (Ponedeljek, torek in sreda)
Oseba odgovorna za dajanje informacij javnega značaja:
predsednik sveta četrtne skupnosti Šentvid Damijan Volavšek.

Oseba odgovorna za stike z mediji:
Damijan Volavšek - predsednik Sveta CS Šentvid