novice
dogodki
zpisniki
HALO, RDEČA KAPICA? - predstava za otroke z obiskom DEDKA MRAZA
Datum: 23.12.2021 ob 18:00
Četrtek, 23.12.2021 ob 18. uri v Ljudskem domu v Šentvidu (Prušnikova 99)

Dedek Mraz komaj čaka, da se srečamo v živo! Ne bo vas mogel vzeti v naročje, a kljub temu, vas bo zelo vesel! Če mu boste zapeli kakšno pesmico, pa sploh!

 

Gledališče Unikat in Dedek mraz nas bodo razveseljevali v četrtek, 23. decembra 2021 ob 18. uri v Ljudskem domu s predstavo "Halo, Rdeča kapica?".

Seveda Dedek mraz na bo prišel praznih rok!

 

VSTOP JE PROST!

 

Trenutno velja, da morajo vsi obiskovalci kulturnih prireditev, ki so starejši od 11 let, izpolnjevati pogoj PCT in ga ob vhodu dokazati s potrdilom in osebnim dokumentom. Obvezna je uporaba maske (pokrita usta in nos), razen za otroke do 6. leta.

O predstavi:

 

Nekoč je živela ljubka majhna deklica in kdor jo je videl, vsak jo je imel rad. Najraje pa jo je imela njena babica, ki kar ni vedela, kaj vse bi dala otroku. Nekoč ji je podarila kapico iz rdečega žameta, ki ji je tako lepo pristajala, da od tega časa ni marala nositi ničesar drugega več, in zato so ji vsi rekli Rdeča kapica ...

 

​ Halo, Rdeča kapica? je sodobna predstava, ki ohranja izvirno zgodbo, a jo postavlja v zabavno igro različnih gledaliških žanrov in stilov. Trideset-minutna zabavna zmešnjava že znanega in novega.

 

Po predstavi bo otroke obiskal Dedek mraz in razdelil majhna darilca

 

Za starše:

 

V dvorani bo poskrbljeno za predpisano razdaljo med sedeži. Trenutno velja, da morajo vsi obiskovalci kulturnih prireditev, ki so starejši od 11 let, izpolnjevati pogoj PCT in ga ob vhodu dokazati s potrdilom in osebnim dokumentom. Obvezna je uporaba maske (pokrita usta in nos), razen za otroke do 6. leta.

 

V primeru, da prireditve ne bodo dovoljene, bo Dedek mraz obiskal otroke po spletu, kar bo pravočasno objavljeno na spletnih straneh Četrtne skupnosti Šentvid in Gledališča Unikat.

 

Naj bo novo leto polno živih in iskrivih trenutkov! Naj bo čim manj gledanja v ekrane in čim več človeške topline! Da se bomo lahko družili in se imeli radi!

Kontakti:
T: +386 (0)1 306 48 73
F: +386 (0)1 512 06 81
E: mol.sentvid@ljubljana.si
Uradne ure:
Ponedeljek od 8.30 do 13. ure
Sreda od 8.30 do 12. ure in od 13. do 17. ure
Petek od 8.30 do 12. ure
Zaposlena strokovna sodelavca Službe za lokalno samoupravo:
Golavšek Robert
Snježana Zrnič (Ponedeljek, torek in sreda)
Oseba odgovorna za dajanje informacij javnega značaja:
predsednik sveta četrtne skupnosti Šentvid Damijan Volavšek.

Oseba odgovorna za stike z mediji:
Damijan Volavšek - predsednik Sveta CS Šentvid