novice
dogodki
zpisniki
TEMELJI ANGLEŠČINE V DVEH URAH!
Datum: 5.10.2016 ob 18:00
Sreda 5.10.2016 ob 18. uri v Ljudskem domu (Prušnikova 99, Lj. - Šentvid)

Društvo Naše gore list vabi v sredo 5. oktobra 2016 ob 18. uri na predavanje TEMELJI ANGLEŠČINE V DVEH URAH OB MAVRIČNI METODI.

 

Metoda mavrične bližnjice bistveno poenostavlja učenje angleščine, ker sledi naravni poti otrokovega učenja materinščine. Jezik obravnava kot preprost mehanizem, ki deluje v skladu z matematično logiko.

 

Predavala bo dolgoletna profesorica tujih jezikov Dušica Kunaver, ki je tudi avtorica 'mavrične metode' - potrjene tudi s strani Republiškega strokovnega sveta.

Kako preprosto je priti do temeljev angleščine po mavrični bližnjici se bomo lahko prepričali dne 5. oktobra ob 18. uri, ko bo avtorica te inovativne metode, Dušica Kunaver, predavala v Ljudskem domu v Šentvidu.

Angleščino in s tem tudi slovenščino in vse ostale evropske jezike je postavila na mavrične barve – sedem mavričnih barv za sedem elementov jezika (od rdečega samostalnika, oranžnega pridevnika do belega glagola). Temeljne zakonitosti teh elementov jezika je »narisala« na preglednico. Poleg številnih učnih gradiv je pripravila tudi didaktično igračo za zgodnje učenje angleščine.

Ob njenem predavanju bomo spoznali, kako naj se tujih jezikov učimo »z očmi in rokami«! Metodo mavrične bližnjice je potrdil Republiški strokovni svet.

Vabljeni učenci, pa tudi starši in seveda vsi, ki vas to zanima!

VSTOP JE PROST!

Kontakti:
T: +386 (0)1 306 48 73
F: +386 (0)1 512 06 81
E: mol.sentvid@ljubljana.si
Uradne ure:
Ponedeljek od 8.30 do 13. ure
Sreda od 8.30 do 12. ure in od 13. do 17. ure
Petek od 8.30 do 12. ure
Zaposlena strokovna sodelavca Službe za lokalno samoupravo:
Golavšek Robert
Snježana Zrnič (Ponedeljek, torek in sreda)
Oseba odgovorna za dajanje informacij javnega značaja:
predsednik sveta četrtne skupnosti Šentvid Damijan Volavšek.

Oseba odgovorna za stike z mediji:
Damijan Volavšek - predsednik Sveta CS Šentvid