novice
dogodki
zpisniki
JESENSKO SREČANJE 2015
Datum: 12.9.2015 ob 11:00
Sobota 12.9.2015 med 11. in 17. uro na rugby igrišču Oval
Tudi letos v Četrtne skupnosti Šentvid pripravljamo Jesensko srečanje vseh društev in drugih nevladnih organizacij, ki počasi postaja že tradicionalno.
V soboto 12. septembra 2015 se bodo med 11. in 17. uro zbrala in predstavila društva, ki delujejo na področju ČS Šentvid, šole, nekatere javne službe (vojska, policija, mestni redarji, Zdravstveni dom Šentvid, Snaga, Vodovod- kanalizacija, SNP, GRS in morda še kdo) na rugby igrišču Oval v Guncljah.
Cilj prireditve je predstaviti vse, ki sooblikujejo utrip četrtne skupnosti in se vsak na svoj način trudijo, da bi bil vsakdanjik nekoliko bogatejši.

Osnovne informacije o dejavnosti posamezne organizacije boste lahko pridobili na stojnicah, kjer bo na razpolago tiskano gradivo za kasnejše branje, še pomembneje pa ljudje, ki jim boste lahko zastavili konkretna vprašanja o njihovi dejavnosti in se tako morda lažje odločili, da se jim pridružite.
Večina bo pripravila tudi kratke delavnice na katerih se boste lahko pod vodstvom mentorja preizkusili v aktivnostih, ki jih izvajajo v društvu. Morda se boste pridružili tekmi v odbojki, rugbyju, nogometu ali drugem športu.
Seveda bodo gasilci tudi letos pripravili prikaze gašenja in organizirali igre z brizgalno.
Skozi vso prireditev bo tekel tudi program na glavnem odru, kjer se bodo društva predstavila s kratkimi točkami. In ker je želja v dogajanje vključiti čim več obiskovalcev, tudi v tem delu programa ne bo manjkalo animacijskih vložkov.

Skratka, obljubljamo dobrih šest ur druženja in zabave in če se nam boste pridružili, bo še bolj zanimivo.

Poskrbeli bomo, da bo mogoče dobiti tudi prigrizek in pijačo. Upamo le, da bo sodelovalo tudi vreme. Če pa ne, bo prireditev na rezervni lokaciji. O tem boste seveda pravočasno obveščeni preko spletne strani in plakatov.

VABLJENI!
Kontakti:
T: +386 (0)1 306 48 73
F: +386 (0)1 512 06 81
E: mol.sentvid@ljubljana.si
Uradne ure:
Ponedeljek od 8.30 do 13. ure
Sreda od 8.30 do 12. ure in od 13. do 17. ure
Petek od 8.30 do 12. ure
Zaposlena strokovna sodelavca Službe za lokalno samoupravo:
Golavšek Robert
Snježana Zrnič (Ponedeljek, torek in sreda)
Oseba odgovorna za dajanje informacij javnega značaja:
predsednik sveta četrtne skupnosti Šentvid Damijan Volavšek.

Oseba odgovorna za stike z mediji:
Damijan Volavšek - predsednik Sveta CS Šentvid