novice
dogodki
zpisniki
JESENSKO SREČANJE ČS ŠENTVID ! V LJUDSKEM DOMU !
Datum: 13.9.2014 ob 12:00
Sobota 13.9.2014 med 12. in 17. uro V LJUDSKEM DOMU (Prušnikova 99, Ljubljana - Šentvid)

!!!PRIREDITEV JE ZARADI NAPOVEDANEGA SLABEGA VREMENA PRESTAVLJENA V LJUDSKI DOM V ŠENTVIDU !!!

 

Tudi letos, že tretjič, vas vabimo, da se nam 13. septembra 2014 med 12. in 17. uro pridružite na Jesenskem srečanju Četrtne skupnosti Šentvid.

Namen Jesenskega srečanja je na enem mestu zbrati vse, ki kakor koli s svojim prostovoljnim delom prispevajo, da nam je v Šentvidu (mišljena je seveda četrtna skupnost) bolje in bolj pestro. Tako se bodo predstavila vsa društva, ki delujejo v naši četrtni skupnosti ter šole in vrtci. Da bi bilo še bolj zanimivo smo povabili tudi policijo, mestno redarstvo, vojsko, službo nujne medicinske pomoči, gorsko reševalno službo, predstavnike LPP, Vodovoda-Kanalizacije in Snage.
Vsi se bodo predstavili na svoji stojnici, kjer bo mogoče dobiti pisno informacijo o njihovi dejavnosti. Veliko jih bo organiziralo tudi kratke delavnice na katerih se boste lahko preizkusili v veščinah, ki jih negujejo. Večina bo tudi pripravila kratek program na glavnem odru, kjer se bo skozi vso prireditev odvijal zabavno – poučni spored, ki se bo zaključil s koncertom naših domačih glasbenikov. Poskrbljeno bo tudi za najmlajše, tako da se tudi oni ne bodo dolgočasili. In seveda, tudi lačen in žejen ne bo nihče.

Prepričani smo, da se bo našlo za vsakogar nekaj in če drugega ne, si vzemite čas in si pridite ogledat kaj vse je mogoče početi v naši Četrtne skupnosti Šentvid ne da bi pri tem trpela denarnica.

Vabljeni in še to; prireditev je brezplačna!
Kontakti:
T: +386 (0)1 306 48 73
F: +386 (0)1 512 06 81
E: mol.sentvid@ljubljana.si
Uradne ure:
Ponedeljek od 8.30 do 13. ure
Sreda od 8.30 do 12. ure in od 13. do 17. ure
Petek od 8.30 do 12. ure
Zaposlena strokovna sodelavca Službe za lokalno samoupravo:
Golavšek Robert
Snježana Zrnič (Ponedeljek, torek in sreda)
Oseba odgovorna za dajanje informacij javnega značaja:
predsednik sveta četrtne skupnosti Šentvid Damijan Volavšek.

Oseba odgovorna za stike z mediji:
Damijan Volavšek - predsednik Sveta CS Šentvid