novice
dogodki
zpisniki
Z DRUŽINO VARNO MED VALOVE - PREDAVANJE
Datum: 20.5.2014 ob 19:30
Torek 20.5.2014 ob 19.30 uri v Knjižnici Šentvid (Prušnikova 106, Ljubljana-Šentvid)

Knjižnica Šentvid vas v torek 20. maja vabi ob 19.30. uri na strokovno predavanje Mitje Zupancica z naslovom Z DRUŽINO VARNO MED VALOVE.

 

Ob izidu knjige svetovnega morjeplovca Paula Pollacka: Moja prva jadranja, ki je v slovenskem prevodu izšla pri založbi Osminka&Co.,bomo skupaj osvetlili najbolj pomembne stvari, da bo družina preživela varne in prijetne počitnice na kakršnem koli plovilu, s čim manj stresa.

Kako pomembni so odnosi, razdelitev nalog, da se plovba začne z načrtovanjem kurza že pred odhodom na počitnice, kako naj zgleda počitniški dan na vodi, kakšna je vloga staršev in naloga otrok, kako ravnati z domačimi živalmi na čolnu, praktični nasveti za izbiro plovnih poti. Vse to in še več v večeru, ko se bomo pripravljali na nove počitnice.

Mitja Zupančič je založnik morske literature, novinar, pisec dveh knjig, moderator dogodkov, organizator kongresov, predvsem pa ljubitelj morja. Kot avtor knjige Svetilniki vzhodne jadranske obale, je pripomogel k nadzorovani obnovi svetilnikov v tem delu morskega akvatorija. Njegova prva knjiga Morsko prase (priročnik, kuharica in pesmarica) je doživela že 2. ponatis. Za knjigo Moja prva jadranja je prispeval slovarček jadralskih izrazov.

VSTOP JE PROST!

Vljudno vabljeni

Kontakti:
T: +386 (0)1 306 48 73
F: +386 (0)1 512 06 81
E: mol.sentvid@ljubljana.si
Uradne ure:
Ponedeljek od 8.30 do 13. ure
Sreda od 8.30 do 12. ure in od 13. do 17. ure
Petek od 8.30 do 12. ure
Zaposlena strokovna sodelavca Službe za lokalno samoupravo:
Golavšek Robert
Snježana Zrnič (Ponedeljek, torek in sreda)
Oseba odgovorna za dajanje informacij javnega značaja:
predsednik sveta četrtne skupnosti Šentvid Damijan Volavšek.

Oseba odgovorna za stike z mediji:
Damijan Volavšek - predsednik Sveta CS Šentvid