novice
dogodki
zpisniki
JESENSKO SREČANJE ČS ŠENTVID
Datum: 14.9.2013 ob 09:00
Sobota 14. 9.2013 - rugby igrišče Oval - Gunclje, Ljubljana-Šentvid

Četrtna skupnost Šentvid vabi v soboto 14. septembra 2013 od 11. ure dalje na JESENSKO SREČANJE ČS ŠENTVID na rugby igrišču Oval v Guncljah.

 

Na srečanju se bodo predstavila društva, šole, vrtci in številni drugi udeleženci, ki bodo predstavili svojo dejavnosti.

Poskrbljeno bo tudi za zanimiv in pester program na odru, pa tudi jedače in pijače ne bo manjkalo.

 

Vabljeni!

JESENSKO SREČANJE ČS ŠENTVID
JESENSKO SREČANJE ČS ŠENTVID
Priponke:
Lanski uspeh in navdušen sprejem prireditve nas je utrdil v prepričanju, da četrtna skupnost potrebuje tovrstne prireditve. Tako smo že ob začetku leta začeli razmišljati o pripravi letošnjega srečanja ČS Šentvid.
Sprva smo želeli prireditev pripraviti pomladi, a se je izkazalo, da je prav v času, ko je vreme primerno za izvedbo tovrstne prireditve na prostem, ponudba najrazličnejših prireditev tolikšna, da bi naša prireditev postala le ena izmed in nehote konkurirala drugim, prav tako dobrim prireditvam v četrtni skupnosti. Toko je padla odločitev, da je jesen najprimernejši čas. Ker pa smo začeli s pripravami dovolj zgodaj, smo se lahko odločili za veliko zgodnejši termin kot lani – 14. septembra.

Prepričani smo, da je osnovna zamisel, kako izpeljati prireditev dobra, tako da smo obdržali preizkušen recept.
Povabili smo vsa društva in druge organizacije, ki delujejo na področju tako imenovane civilne družbe. Ti se bodo predstavili skozi tiskan material, s praktičnimi delavnicami ter s točko ali tremi na glavnem odru ali na improviziranem športnem igrišču ali druge vrste poligonu, seveda odvisno od dejavnosti.
K sodelovanju smo povabili tudi nekatere javne službe kot so policija, mestno redarstvo, nujna medicinska pomoč, vojska, Ljubljanski potniški promet in morda nam uspe privabiti še koga.

Skupaj smo zasnovali zanimiv in privlačen program dogajanja skozi ves dan (predvidoma med 11. in 17. uro) in prepričani smo, da bo vsakdo našel nekaj zase in tudi izvedel nekaj več o pestrem ustvarjanju znotraj naše četrtne skupnosti.

Seveda smo se potrudili tudi za gostinsko ponudbo, tako da se bo tudi letos možno okrepčati po razumnih cenah.

Upamo, da je zgornje pisanje pritegnilo vašo pozornost in zanimanje in vas vabimo da se nam pridružite v soboto 14. septembra 2013 med 11. in 17. uro na Rugby igrišču Oval v Guncljah.

Prireditev je popolnoma brezplačna!
Kontakti:
T: +386 (0)1 306 48 73
F: +386 (0)1 512 06 81
E: mol.sentvid@ljubljana.si
Uradne ure:
Ponedeljek od 8.30 do 13. ure
Sreda od 8.30 do 12. ure in od 13. do 17. ure
Petek od 8.30 do 12. ure
Zaposlena strokovna sodelavca Službe za lokalno samoupravo:
Golavšek Robert
Snježana Zrnič (Ponedeljek, torek in sreda)
Oseba odgovorna za dajanje informacij javnega značaja:
predsednik sveta četrtne skupnosti Šentvid Damijan Volavšek.

Oseba odgovorna za stike z mediji:
Damijan Volavšek - predsednik Sveta CS Šentvid