novice
dogodki
zpisniki
DRUGA POLETNA ODBOJKARIJADA
Datum: 9.6.2013 ob 10:00
Sobota 8. in nedelja 9 junij 2013 - Športno rekreacijski center ŠD Šentvid (Bokalova 14, Lj.-Šentvid)
Na drugi vikend v juniju, v soboto 8. in v nedeljo 9. junija, se bo na peščenih in travnatih igriščih Športno rekreacijskega centra ŠD Šentvid (Bokalova 14, Ljubljana-Šentvid) odvijala že druga poletna Odbojkariada, festival odbojke na mivki in odbojke na travi, ki je v premierno izvedbi doživela velik uspeh z udeležbo več kot 300 mladih odbojkaric.

Tudi letos bo organizator Ženski odbojkarski klub Šentvid k sodelovanju povabil vse ljubljanske odbojkarske klube, odbojkarske šole ter okoliške klube iz Domžal, Kamnika, Kranja, Škofje Loke, Grosuplja in Logatca.


Samo športno dogajanje bo potekalo na petih igriščih, treh peščenih za odbojko na mivki (beach volleyball) in dveh travnatih za odbojko na travi (green volleyball), ki jih bodo organizatorji tekom nastopa najmlajših odbojkarjev in odbojkaric v kategorijah mini in male odbojke spremenili v kar osem peščenih igrišč.
Odbojkarsko dogajanje bodo tako v soboto kot v nedeljo spremljale še druge športno- zabavne aktivnosti. Udeleženci in obiskovalci Odbojkariade bodo lahko uživali še v dvodnevnem glasbenem programu, preizkusili svojo srečo na srečelovu in zavrteli kolo sreče. Zanje bodo pripravljene še številne promocijske aktivnosti sponzorjev, partnerjev dogodka in odbojkarskih klubov in šol.


V primeru slabega vremena se bo Odbojkariada odvijala v rezervnem terminu, 15. in 16. junija.

Kontakti:
T: +386 (0)1 306 48 73
F: +386 (0)1 512 06 81
E: mol.sentvid@ljubljana.si
Uradne ure:
Ponedeljek od 8.30 do 13. ure
Sreda od 8.30 do 12. ure in od 13. do 17. ure
Petek od 8.30 do 12. ure
Zaposlena strokovna sodelavca Službe za lokalno samoupravo:
Golavšek Robert
Snježana Zrnič (Ponedeljek, torek in sreda)
Oseba odgovorna za dajanje informacij javnega značaja:
predsednik sveta četrtne skupnosti Šentvid Damijan Volavšek.

Oseba odgovorna za stike z mediji:
Damijan Volavšek - predsednik Sveta CS Šentvid