novice
dogodki
zpisniki
JESENSKO SREČANJE
Datum: 6.10.2012 ob 11:00
Sobota 6.10.2012 na rugby igrišču Oval v Guncljah (Ljubljana - Šentvid) med 11. in 17. uro

Vabimo vas na srečanje društev, šol, vrtcev in drugih,
ki delujejo na področju civilne družbe v okviru Četrtne skupnosti Šentvid.

Pridružite se nam 6. oktobra 2012 med 11. in 17. uro na Rugby igrišču Oval v Guncljah ter si oglejte,
kaj vse se da početi v prostem času v naši četrtni skupnosti.

Gotovo najdete tudi kaj zase!

 

V primeru dežja bo prireditev prestavljena na 20. oktober 2012

JESENSKO SREČANJE
Zamisel, da bi na enem mestu zbrali vse, ki delujejo na področju tako imenovane civilne družbe se je rojevala kar nekaj časa. Uresničevati pa smo jo začeli letos v začetku leta, ko smo se povezali z gasilci in jim predstavili našo zamisel.
Izkazalo se je, da je časa premalo in vse preveč obveznosti. Tako smo po posvetu z osnovnimi šolami prireditev preložili na jesen, točneje na 6. oktobra 2012 med 11. in 17. uro.
Osnovna zamisel je pravzaprav enostavna: povabiti vsa društva, šole, vrtce in sploh vse, ki delujejo na področju civilne družbe, da se predstavijo s svojo dejavnostjo, morda pripravijo kakšno delavnico – praktično aktivnost, ki bi vključila tudi obiskovalce. Veliko sodelujočih se bo predstavilo tudi na odru, kjer bo tekel neprekinjen program skozi vso prireditev. Veliko bo plesa, petja, humorja, pa tudi kratkih odlomkov iz gledaliških iger.
Da bo še bolj zanimivo se bodo gasilci predstavili s kar nekaj različnimi gasilskimi vozili. Tudi policisti in mestni redarji ne bodo manjkali, ogledati pa si bo mogoče tudi najnovejši avtobus Ljubljanskega potniškega prometa. Pripravili bomo tudi miniaturni živalski vrt v katerem se bo mogoče pobližje seznaniti z živalmi, jih bolje spoznati in morda celo pobožati.
Za smeh bo poskrbel klovn – žongler, za najbolj živahne pa bo na voljo tudi napihljiv grad, za tiste, ki radi ustvarjajo s peskom pa bo na voljo peskovnik. Preizkusiti se mogoče v vrsti športnih disciplin in taborniških veščinah.
Skratka za vsakega nekaj, čeprav smo omenili le najbolj atraktivne dejavnosti, tako da nas le obiščite. Obljubimo, ne bo vam žal.

A kljub našim prizadevanjem in najboljšim željam, bo o usodi prireditve vendarle reklo zadnjo besedo vreme. Če se bo izneverilo, bomo prireditev prestavili na soboto 20. oktobra 2012. Upamo, da bo tedaj sodelovalo, sicer bomo poskusili znova pomladi 2013.
Kontakti:
T: +386 (0)1 306 48 73
F: +386 (0)1 512 06 81
E: mol.sentvid@ljubljana.si
Uradne ure:
Ponedeljek od 8.30 do 13. ure
Sreda od 8.30 do 12. ure in od 13. do 17. ure
Petek od 8.30 do 12. ure
Zaposlena strokovna sodelavca Službe za lokalno samoupravo:
Golavšek Robert
Snježana Zrnič (Ponedeljek, torek in sreda)
Oseba odgovorna za dajanje informacij javnega značaja:
predsednik sveta četrtne skupnosti Šentvid Damijan Volavšek.

Oseba odgovorna za stike z mediji:
Damijan Volavšek - predsednik Sveta CS Šentvid