novice
dogodki
zpisniki
TEDEN ANGLEŠČINE V MEDNU
Datum: 12.8.2019 ob 08:00
Med 12. in 16. 8. 2019 v Gasilnem domu PGD Medno, Medno 79

Tudi letos so v PGD Medno pripravili, med 12. in 16. avgustom 2019 od 8. do 15. ure, že sedmi TEDEN ANGLEŠČINE, ki ponuja nekoliko drugačno aktivno preživljanje šolskih počitnic.

 

Več na http://tedenanglescine.pgdmedno.si/

Namen projekta je, da se otroci sprostijo pri pogovarjanju v angleščini, osvežijo znanje za prihajajoče šolsko leto in pri tem sklepajo prijateljstva ter se zabavajo. Dodatno vrednost celotnemu projektu prida domače vaško okolje, ljudje ter sveža, doma pripravljena, hrana.

 

Vabljeni, da nas obiščete, z nami sodelujete ali pa vpišete vašega otroka!

 

Po lanskoletnem uspehu smo letos še bolj polne idej! Želimo, da otroci v sproščenem vzdušju vaškega okolja preživijo kvaliteten teden učenja angleščine, usvojijo nove spretnosti in med seboj spletejo trdne vezi ter spoznajo nove kulture. Mlajši osnovnošolci se bodo učili skozi igro, starejši pa bodo z zanimivimi vajami utrjevali znanje slovnice. Poleg teorije pa se bomo naučili tudi marsikaj praktičnega - najpomembnejše je znanje angleške konverzacije, spoznavali pa bomo tudi nove dežele preko gostov, šli na Šmarno goro, pekli piškote, ustvarjali ...

 

Projekt vodimo tri prostovoljne gasilke PDG Medna, profesorica angleščine in pedagogike Katarina Čepič, profesorica razrednega pouka Sabina Kržišnik in profesorica razrednega pouka Ana Skalar. Zopet pa nam je v strokovno pomoč tudi Tina Tomšič, diplomirana profesorica angleščine in španščine.

Kontakti:
T: +386 (0)1 512 46 07
F: +386 (0)1 512 06 81
E: mol.sentvid@ljubljana.si
Uradne ure:
Ponedeljek od 8.30 do 13. ure
Sreda od 8.30 do 12. ure in od 13. do 17. ure
Petek od 8.30 do 12. ure
Zaposlena strokovna sodelavca Službe za lokalno samoupravo:
Golavšek Robert
Snježana Zrnič (Ponedeljek, torek in sreda)
Oseba odgovorna za dajanje informacij javnega značaja:
predsednik sveta četrtne skupnosti Šentvid Damijan Volavšek.

Oseba odgovorna za stike z mediji:
Damijan Volavšek - predsednik Sveta CS Šentvid